Uklanjanje klica i gljivica

Uklanjanje mirisa dima

Kako se riješiti trajnog mirisa dima nakon požara ili lokalnog požara?

Najčešće se u svakodnevnom životu morate suočiti sa:

  • s vatrom u kuhinji – rasplamsaju se držači lonaca, ručnici, salvete koje leže blizu peći, pali se ulje u tavi;
  • problemi s električnim aparatima – neispravno ožičenje se pali, zbog prenaponskih napona, punjenja telefona ili prijenosnika, itd .;
  • lokalne vatre – od cigarete koja pada na sofu ili tepih, iskre od svijeće ili kamina;
  • požar u automobilu iz istih razloga – cigareta, neispravna električna ožičenja itd.

U svakom od ovih slučajeva ljudi u sobi ili automobilu osjećaju se nelagodno. Posljedice izgarane izolacije su posebno neugodne. Riješiti se mirisa nije lako: ventilacija ne daje željeni učinak; aromatična ulja i osvježivači zraka, miješajući se s dimom, ne pomažu, ali pogoršavaju situaciju.

Glavni problem je gori. Njegove najmanje hlapljive čestice lako prodiru u hrpu tepiha, presvlake namještaja, talože se na zidovima i začepljuju se u pukotinama. Kao rezultat toga, čak i uz vidljivu čistoću površina, miris je i dalje neugodan. Narodni lijekovi: ocat, soda, aktivni ugljen – blago utječu na dim i mogu naštetiti čovjeku, na primjer, ako na sebe prolije ocat, udahne esenciju octa, dobit će napad astme ili alergije. Kineski ozonizatori sumnjive kvalitete također su neučinkoviti i štoviše nesigurni. Što je ostalo? Samo se riješite namještaja i stvari, ponovno zalijepite tapete ili kupite novi automobil. Srećom, sada nije potrebno žrtvovati se.

Suvremene tehnologije i alati omogućuju vam da se lako riješite mirisa izgaranja, dima, duhana. Tekućina za kontrolu mirisa, oprema za suhu maglu i specijalistička pomoć sve su što trebate.

Stručnjaci preporučuju upotrebu SKUNK OUT-a, koji je u stanju nadvladati najteže „arome“. Proizvođač: Harvard Chemical Research (SAD).

Tekućina sadrži:

  • tvari dezodoransa;
  • partneri koji izoliraju molekule mirisa;
  • otapala, komponente za čišćenje i pranje.

SKUNK OUT je siguran za ljude i životinje, kompatibilan je s kemikalijama u kućanstvu i biorazgradiv.

Kako se trajno riješiti mirisa dima modernim alatima

Da biste trajno uklonili miris dima, važno je dosljedno djelovati.

  1. Pažljivo uklonite vidljive efekte vatre: operite površine proizvodima za kućanstvo ili otopite SKUNK OUT u vodi u omjeru 1: 4.
  2. Tepisi, presvlake, lepršave površine također se mogu prskati preporučenim pištoljem za prskanje ili podešavanjem Burgessove maglice za prskanje tekućina.

Ako nakon poduzetih mjera ostane zadimljeni smrad, treba primijeniti tehnologiju suhe magle. Magla koju stvara Burgessova oprema prodire u svaki kutak sobe ili automobila. Proizvod ispravlja svaku molekulu neugodnog mirisa, ostavljajući iza sebe samo svježinu i osjećaj obnove. Metoda je apsolutno sigurna i ne zahtijeva dodatne mjere nakon obrade – dovoljno je prozračiti sobu ili automobil.

TEČNOST ZA UKLANJANJE KLICA I GLJIVICA