Kako se rešiti mirisa mačije i pseće mokraće

Sredstva za uklanjanje mirisa mačije i pseće mokraće

Kako se rešiti mačije i pseće mokraće zanima i vlasnike kućnih ljubimaca i one koji imaju ili nasleđuju stan u kojem su držane životinje. Smrad se upija u tepihe, podove, nameštaj, čak i beton.

Zašto mačija mokraća miriše tako jako i zašto ju je teško uništiti? Razlog su sastojci urina.

  • Urokrom je relativno bezopasna komponenta, pigment, međutim, to je ono što urinu daje boju, a žućkaste mrlje mogu ostati nakon normalnog čišćenja.
  • Urea je delom odgovorna za karakterističan miris. Otapa se u vodi. Može se isprati praškom ili drugim hemijskim sredstvima. Ali, samo specijalna profesionalna sredstva za uklanjanje mirisa mačije i pseće mokraće mogu da imaju 100% rezultate.
  • Mokraćna kiselina je najotpornija komponenta. Hemikalije za kućnu upotrebu ne daju rezultate tako da se borba protiv smrada komplikuje činjenicom da se kiselina taloži u obliku kristala koji su gotovo neotopivi ni u vodi, ni u alkoholu.

Dakle, obična sredstva neće vam pomoći da se rešite trajnog mirisa mačijeg ili psećeg urina. Šta uraditi? Odgovor je očigledan – koristiti moderna profesionalna sredstva.

Suva magla je tehnologija koja vam omogućava da se rešite mirisa mačijeg i psećeg urina.

Kako se 100% rešiti mirisa mačije i pseće mokraće

Razmotrimo kako naši stručnjaci uklanjaju miris mačije i pseće mokraće. Tretman se odvija u 2 faze.

Prvo je traženje karakterističnih mesta u kući ili drugoj prostoriji pomoću UV lampe talasne dužine 365 nm uz pomoć koje se nalaze problematična mesta.

Pre nego što pređete na drugu fazu tretmana konačnog uklanjanja neugodnog mirisa, trebali biste odabrati jedan preparat protiv mačije i pseće mokraće. Preporučujemo profesionalnu tečnost firme Harvard Chemical Research (SAD). Za razliku od uobičajenih dezodoranasa, sastojci ovih sredstava za uklanjanje mirisa mačje i pseće mokraće izoluju molekule i uništavaju ih. Generator se može konfigurisati za stvaranje suve magle ili se koristiti kao raspršivač za prskanje područja koja zahtevaju čišćenje. Tečnosti o kojima će se detaljnije raspravljati u nastavku, takođe se mogu koristiti kao deterdženti. Koncentracija za različite namene zavisi od jačine mirisa i veličine prostorije. Pažljivo pročitajte upustvo.

  • Pet Stain-Off koristi se za mrlje koje je mačka ostavila na presvlakama ili tepisima. Bioenzimi i sojevi posebnih bakterija mogu se efikasno boriti ne samo protiv smrada, već i protiv organskih ostataka fekalija. Ova se tećnost može koristiti čak i ako su deca i životinje u blizini – aktivni sastojci ne uzrokuju alergije, opekotine ili druge probleme. Pet Stain-Off uklanja sve hemijske sastojke urina: ureu, mokraćnu kiselinu, urokrom. Uništava složene proteine, celulozu, masnoće.
  • Pet-Zyme optimalan je za obradu zidova i poda u stanu: ovo sredstvo protiv mirisa prodire u pukotine, uništava organske ostatke, uključujući tragove mačije i pseće mokraće, izmeta i povraćanja. Ne zahteva ispiranje, deluje dok se organski ostaci i mirisi potpuno ne unište.
  • Skunk Out sadrži moćne sastojke koji deluju protiv dugotrajnog smrada. Ove supstance izoluju molekule mirisa mačije i pseće mokraće – tečnost može potpuno ukloniti miris smrada. Skunk Out je moguće koristiti zajedno s bilo kojim dodacima za čišćenje i deterdžentima, kako kućnim tako i profesionalnim.

Sve tečnosti su netoksične, biorazgradive, sigurne i ne sadrže oksidanse.

Za kompletno čišćenje i uklanjanje mirisa mačijeg i psećeg urina potrebna vam je tećnost firme Harvard Chemical Research.. Da biste saznali kako koristiti opremu, pročitajte uputstvo za upotrebu. Takođe se možete obratiti profesionalcima koji imaju sve gore navedeno, plus iskustvo i praktične veštine.

TEČNOST ZA UKLANJANJE MIRISA MAČIJE I PSEĆE MOKRAĆE