UKLANJANJE JAKIH ŽIVOTINJSKIH MIRISA

Uklanjanje životinjskog mirisa

Osloboditi se neprijatnog mirisa psa, mačke ili drugih životinja u gradskom stanu ili čak seoskoj kući nije lako. Čistači i deterdženti za domaćinstvo su nemoćni protiv smrada iz urina i drugih fekalija, a dezodoransi koji se prodaju u prodavnicama za kućne ljubimce protiv mirisa trajno ne rešavaju problem.

Profesionalni proizvodi će pomoći u uklanjanju trajnog mirisa životinja. Tečnost SKUNK OUT čak se nosi sa tragom koji tvor ostavlja za sobom, kao i sa mirisima smrti, duvanskog dima itd.

Preparat sadrži:

  • rastvarače i deterdžente
  • supstancu kontraefekta mirisa (mačka, pas, itd.)

SKUNK OUT se koristi za ručno čišćenje površina ili kroz generator suve magle, koji se takođe može podesiti za prskanje tečnosti.

Kako se 100% osloboditi životinjskog mirisa

Da biste se u potpunosti oslobodili mirisa kućnih ljubimaca u stanu, biće potrebno nekoliko načina.

  1. Proverite sve sobe UV lampom. Ultraljubičasto svetlo vam omogućava da vidite tragove organskog porekla: krv, urin, povraćanje, izmet. Označite problematična područja za dalju obradu. Bolje je poveriti ovaj zadatak specijalistima.
  2. Naneti na površinu tečnost SKUNK OUT – rastvor sa vodom u razmeru 1:4. Posle 20 minuta pokupite suvom salvetom ili krpom. Nema potrebe za uklanjanjem kapljica ili mrlja – tečnost ne zahteva ispiranje.
  3. Proverite da li na problematičnim mestima ima mirisa tako što ćete nakvasiti mesto. To se mora uraditi kako bi se utvrdilo prisustvo soli mokraćne kiseline. Ako se nakon kvašenja mesta miris ponovo pojavi, onda su ostale soli. One se mogu eliminisati Pet Stain-Off-om. Korišćenje rastvora sa vrućom vodom 50-55 stepeni Celzijusa u razmeru 1:8.
  4. Provetrite sobu. Ako se miris životinje nakon toga i dalje oseća na drugim mestima, to znači da je miris stari i ostao je u tepihe, zidove, nameštaj. U ovom slučaju, tretman suvom maglom je optimalan.

Sveobuhvatno čišćenje vam omogućava efikasno uklanjanje mirisa: organski ostaci fekalija se uništavaju, molekuli smrada koji su u vazduhu se izoluju, prostorija se dezodoriše. Tada ostaje samo kontrolisati ponašanje kućnog ljubimca i stalno održavati čistoću.

TEČNOST ZA OTKLANJANJE ŽIVOTINJSKIH MIRISA